Termeni si conditii

Retururi de produse

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

1. Produsul livrat nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de www.beedecor.ro.

2. Produsul livrat este nefunctional in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva la domiciliu prin curier – puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

3. Produsul livrat nu este cel comandat

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati in termen de 24 ore acest lucru pentru a returna produsul si pentru a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de www.beedecor.ro.

4. Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 2 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000.

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:

Solicitare telefonica de retur la unul din numarele 0264.700150 sau 0755.545406 in urma careia veti primi un cod de retur si instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnare efectiva a produsului prin curierat rapid, in acest caz fiind obligatorie prezentarea codului de retur.

 

Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe www.beedecor.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

  • Continut site

www.beedecor.ro face eforturi permanente pentru a pastra actualizarea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine greseli punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

  • Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj Napoca, Romania.

  • Dispozitii finale

www.beedecor.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.beedecor.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la: office.beedecor@gmail.com